21 Temmuz 2012 Cumartesi


Tamamen otomatik bir biçimde, bir gün içerisinde 41 bin 278 takipçiye nasıl ulaşılır?

Hızlı ve otomatik Twitter takipçi arttırma programı

Twitter hesaplarında takipçi sayılarıyla adeta birbiri ile yarış içerisinde olan ünlüler olduğu gibi, yayınladığı programları Twitter sayesinde interaktif bir etkileşimli bir uygulama haline dönüştüren televizyon kanalları dahi mevcut.
Facebook fenomeninin ardından hayatımıza hızlı bir şekilde giren Twitter, önemi giderek artan ve her gün binlerce yeni üyenin dâhil olduğu bir sosyal medya platformu haline dönüşüyor.
Profesyonel anlamda kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanmak isteyen birçok insan, kartvizitlerine Tweeter.com/kullanıcıadı şeklinde hesap bilgilerini giriyor ve böylece çevresindekilerin kendini takip etmesini sağlıyor.
Dilerseniz günlük ihtiyaçlarınız için iletişim amaçlı kullanımda dilerseniz deinternetten para kazanmak için olsun Tweeter, birçok anlamda son derece geniş imkânlar sunmaktadır. Günümüzde farklı konularda uzman olarak kabul edilen tüm insanların, Tweeter hesapları üzerinden insanlarla iletişim kurduğunu bir düşünün. Yalnızca ülkemizde değil dünya genelinde de birçok ünlü ismin hayran kitlesi ile bir araya gelmek için Tweet kullanması, her geçen gün daha da popüler bir trend haline gelmektedir.
    
Çoğu ünlünün otomatik programlar kullanarak takipçi sayısını arttırdığı dedikodularını duymuş olmalısınız.
Bu tür programları yalnızca ünlü kişilikler değil, Tweeter’ı pazarlama ve reklamcılık alanında farklı amaçlar için kullanan insanlardan da takipçi sayısını arttıran birçok insan bulunmakta.

Takipçiler Nasıl Artıyor?

Tweeter’ın çok kullanılan bir platform haline gelmesi, yalnızca Tweeter için kullanılan birçok program çıkmasına neden oldu ve biz de, sizler için bu programların en popülerlerini seçtik. Sizlere, bir gün içerisinde tam 41 bin 278 takipçiye ulaşmayı başardığım tweetadder programını ve kullanımını anlatacağım. Bu siteye de bakmayı unutmayın. Elde ettiğimiz başarı da buradan edindiğimiz bilgilerin payı büyüktür.

Tweetadder programı ve etkili bir biçimde kullanımı

Tweeter’da birçok insanın farkında olmadığı ancak kritik derece önemli kurallar olduğundan, bu programı kullanırken bir takım özelliklerin kapalı olmasının çok daha fazla takipçi kazandırdığını fark ettik. Tweeter’da uyulması gereken bir takım kurallar var ve bu kurallara riayet edilmediği sürece başarılı olmak da mümkün değil.

Follow Back: Kullanmayın!

Follow Back ile ilgili yaptığımız bu uyarının kuşkusuz bildiğimiz bir nedeni var. Çünkü bu özelliği açtığınız zaman, otomatik bir biçimde Tweeter’da sizi takip etmeye başlayan herkesi siz de takip etmeye başlayacaksınız. Bunun kötü bir şey olmadığını düşünebilirsiniz.
Bunun dejavantajı; Tweeter’da belirli bir maksimum takip edilebilen üye sayısı olduğundan ki bu yazının yazıldığı esnada bu takip edilebilen maksimum kişi sayısı 2000 kişiydi, belirli bir süre sonra ulaşacağınız bu limit nedeniyle daha fazla takipçi kazanamayacaksınız.
Bu aşamada önem kazanan, 2000’ ulaşırken kendi takipçi sayınızı mümkün olduğunca arttırabilmektir ve böylece bu limiti otomatik bir şekilde düşürmektedir. Bunu bir “dalga etkisi” olarak düşünebilirsiniz. Böylece takip ettiğiniz kişi sayısı her zaman sizi takip edenlerden daha az olacağından, limit sorunu da yaşamamış olacaksınız. Bunun haricinde şimdiye kadar dikkat etmişsinizdir ki, çok fazla talep gören aynı zaman da değerli hale de gelir.
İnsanların genel olarak Tweeter’da gösterdiği eğilim, 100 kişiyi takip eden ancak 15-20 bin kişi tarafından takip edilen insanların takipçisi olmaktır. Zaten bu durumda insan psikolojisinin temelini oluşturmaktadır. İlgili kişinin ünlü olmaması durumunda insanlar psikolojik olarak bu kişiyi değerli olarak görür ve takip etme ihtiyacı hissederler. Bu da sizin için oldukça iyi bir şeydir. Bu sebeplerden ötürü bana kulak verin ve bu kısmı aktif hale getirmeyin.

Tweeter Generator; Genel Olarak Kullanmayın

Çoğunlukla spam yaptığınızı gösterdiğinden, her zaman olmasa da genel olarak Tweeter Generator özelliliğini kullanmamanız gerekir ki spam da kesinlikle istenmeyen bir durumdur.
Tweeter’daki insanlar spam’ı makinelerin yaptığı bir şey olarak algılar ve sizi bir insan olarak algılanmaktan çıkartarak, “spammer” bir bot şeklinde algılanmanıza neden olur. Bunun da sonucu olarak uzun dönemde takipçi sayınızda büyük bir azalma olur.
Otomatik olarak belirlenen saatlerde tweet girmenize yardımcı olsa da, eğer etkili bir şekilde bu işi yapmak ve Tweeter kullanmak istiyorsanız zaten aklınızda belirenleri kendiniz kısa bir süre içerisinde yazabilirsiniz. Emin olun sizin anlık olarak yazmanızın yerini tutabilecek bir şey yoktur.

RSS Feed Tweets; Genel Olarak Kullanmayın

Sürekli güncellenen bir içeriğiniz olduğu zaman Tweeter üzerinde takipçilerinize geniş imkânlar sunan bu özelliğin, özenli bir biçimde kullanılması gerekir. Örneğin; düzenli olarak yazdığınız bir blogunuz varsa ve eğer blogunuzda yayınladığınız yazıların Tweeter takipçileriniz tarafından takip edilmesini istiyorsanız, RSS özelliğini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Ancak bunun haricindeki kullanımları önermiyorum.

Re-Tweets; Kesinlikle Kullanmayın!

Bazı durumlarda re-tweet kullanımı fayda sağlasa da, bu durumu otomatik bir hale dönüştürmek sizi anında spam yapar ve bu da takipçi kaybetmenize neden olur. İstenmeyen bir şey olan bu durumu engellemek için re-tweetleri otomatiğe bağlamak yerine, ilginizi çeken tweetler olması durumunda re-tweetleri kendiniz yazın.

@Replies; Kesinlikle Kullanmayın

Bu özellik; size “@”işaretini kullanarak herhangi bir şey yazan insanlara, daha önce yazdığınız yazılarla otomatik olarak karşılık vermenizi sağlamaktadır. Bu tür durumlarda bilgisayar başında olmadığınız ve bu yazının otomatik olarak geldiği takipçileriniz tarafından hemen anlaşılır. Bu özelliği kullanmaya hiç kalkışmayın. Buraya kadar anlatılanları anladıysanız, işte şimdi sıra kullanıma geldi. Bu aşamadan sonrası kaliteli bir takipçi uzmanlığı ve paraya dönüştürülecek takipçi sayısı demek.

Tweeter Nasıl Kullanılır? Tweeter’ın Doğru Biçimde Kullanılması

Kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için Tweeter kullanmak istiyorsanız, öncelikle amacınızı doğru şekilde ve tek yön doğrultusunda belirlemeniz gerekir. Eğer kariyer hedeflerinize ulaşmak ve Türkiye’de bu işi yapanlar arasında tanınan bir isim olmak istiyorsanız ilk olarak iş ve özel Tweeter hesaplarınızı birbirinden ayırmanız gerekecektir(5 tane hesap alınmasının nedenini şimdi daha iyi anladınız mı? Ancak dahası da var, bekleyin).
Örneğin;
Kariyer planlama üzerine bir iş geliştirmek istiyorsanız @kariyerplanlama tarzında bir adres seçimi yaparak bu isimle insanlara ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda da kişisel hesabınızla arkadaşlarınıza seslenebilirsiniz. Sektörel anlamda kullanılan bir Tweeter hesabında insanlar sizin ne yediğinizle değil, kendi ilgi duydukları alanlarla alakalı konularla alakadar olacaktır.
Bu tür davranışlarda bulunmanız takipçi kazanmanızı sağlamayacağı gibi, tam aksine takipçi sayınızın azalmasına neden olacaktır. Eğer bir süper star olsaydınız belki insanlar her yaptığınızla ilgilenirdi ancak şu aşamada öyle bir durumunuz olmadığına göre bundan kaçınmalısınız. Tweeter ile bir ürün satışı yapmak ya da kendi işinizi pazarlamak istiyorsanız?
O zaman da yine az önce bahsedilen durum geçerli olacaktır. Yine bir örnek vermek gerekirse; mesela yalnızca mutfak malzemeleri satmak istiyorsanız kendinize @mutfakmalzemeleri şeklinde bir hesap açmalı ve işinizin yönetimini bu hesap üzerinden yapmalısınız. Zira bu durumda insanlar sizin kimliğinizle değil, yaptığınız iş ile ilgilenecektir.
Spam yapmıyorsanız, Tweeter’ın umrunda değilsiniz.
Çoğu insandan duyduğum ve yalnızca bir efsane olan Tweeter’ın çoklu hesap kullanımına izin vermediği, tamamen doğru olmadığına inandığım bir konudur. Spam yaparak insanlara rahatsızlık vermediğiniz sürece, Tweeter kaç hesabınız olduğu ile ilgilenmeyecektir.
Bu aşamada farklı hesapları aynı bilgisayar ve bu bilgisayarın bağlandığı aynı IP üzerinden yönetiyor olmanız da hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Dikkat etmeniz gereken ilgili içerikleri doğru bir şekilde ve spam yapmamaya dikkat ederek insanlara ulaştırmanızdır.
Zaten spam yaptığınız sürece yalnızca bir Tweeter hesabı kullanıyor dahi olsanız, kısa süre içerisinde hesabınız durdurulabilir ya da erimişimi engellenebilir. Ancak tüm bunlara rağmen içiniz rahat etmiyorsa da endişe etmenize gerek yok çünkü bu program bu durum da düşünülmüş ve ayarlar(Settings) bölümünde IP gizlemenizi sağlayan Proxy seçenekleri mevcut.
Uzun zamandır bu programı kullanarak birçok farklı hesabı yönetiyor olmama rağmen bugüne kadar bu özelliği hiç kullanmadığım gibi, bu konuda herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Dosyadaki eğitim programına uyduğunuz sürece bu tür sorunları sizin de yaşamayacağınızdan eminim.

Follower ve Following Ratio Oranını Doğru Şekilde Belirlemek

Genel olarak bilindiği gibi Tweeter’ın temel çalışma prensibi bu iki kavramla şekillenmiş durumdadır. Following sizin takip ettikleriniz anlamına gelirken, Follower da sizi takip edenler manasındadır. Daha önce yazdıklarımı unutmayın ve burada da çok takipçisi olup az kişiyi takip eden kişilerin daha değerli olduğunu hatırlayın.
Takip ettiği kişi sayısı takipçisinden çok fazla olan veya takipçi sayısı ile takip ettiği kişi sayısı birbirine denk olan kişiler, bot şeklinde algılanır ve pek de inandırıcı bir tablo çizmezler.
Bu aşamada aşağıda farklı yerlerden elde ettiğim bilgiler doğrultusunda hazırladığım tabloyu, oran konusunu daha iyi kavramanız için iyi incelemeniz gerekiyor. Programda bazen kullanacağınız oranların tam manasını böylece anlamış olacaksınız.
TFF denen bu kavram, Twitter Follower-Following Ratio olarak biliniyor ve bu anlama geliyor;
  • 1.0’ın altında kalan değerler, takipçi sayınızın az olduğunu ve genel olarak arkadaş arayışı içerisinde olduğunuzu göstermektedir. Başlangıçta herkesin sahip olduğu bu ratio, Tweeter’da olunabilecek en kötü durumdur ancak dert etmeyin çünkü ilk aşamada bunun olması son derece normaldir.
  • 1.0’a denk gelen ratio oranları, takip edildiğiniz kadar takipte ettiğinizi göstermektedir. Çoğu insanın tutturmak için yoğun çaba içerisinde girdiği bu oranı, sizler zaten bu rapor sayesinde kolaylıkla geçeceksiniz.
  •  2.0 ve üzerinde yer alan ratio oranları son derece popüler ve takip edilen bir insan olduğunuzu göstermektedir. Bu ratio oranı, kariyeriniz ve pazarlamak istediğiniz ürünler için gelinebilecek en iyi durumlardandır.
  • 10.0 ve üzerindeki ratio oranlarıysa sizin çok büyük bir ihtimalle ünlü bir kişilik olduğunuzu ve takipçilerinizin Tweetlerinizi okumak için heyecanlı bir bekleyiş içinde olduğunu göstermektedir. Bu ratio oranına sahip insanlar genellikle diğerlerinin söylemleri ile ilgili değildir ve eğer bunu başarmışsanız inanılmaz derecede popülersiniz demektir.
Şimdi de sıra takipçi oranının ayarlanmasında…

Follower(Takipçi) Oranı Ayarı

Solda yer alan Follow yani takip sekmesine tıklayarak resimdeki ekranı görüntüleyebilirsiniz.  
“Stop sending follows when following to follower ration reaches” yazan bölümü işaretlememeniz gerekiyor. Çünkü başlangıç aşamasında takipçi sayınızı yükseltmek için takipçinizden çok sizin insanları takip etmeniz gerekmektedir. Bu oranla takipçi sayınızın artması daha uzun süreceğinden, sizi kısıtlamasına izin vermeyin. Bunun için bu bölümü işaretlemeden devam edin.
1’e 1 Ratio
500 takipçiye ulaştığınızda, daha önce işaretlemeden geçtiğiniz bölümü 1’e 1 olacak şekilde işaretleyin. Böylece belirli bir süre sonra sizi takip edenlerin sayısının, sizin takip ettiklerinizden daha fazla olmasını sağlar. Böylece takip ettiğiniz insanların sayısı sizin takipçilerinizin sayısına ulaştığında, program otomatik bir şekilde yeni kişileri takip etmeyi bırakır.
Takip ettiğiniz kişi sayısı her zaman makul bir seviyede kalırken, sizi takip edenler oldukça takip gönderimi yapmanızı sağlayacaktır.
1’e 1,2 Ratio
Bu ayarla bir müddet devam ettikten sonra artık arayı açma aşamasına geçebilirsiniz. Burada “bir müddet” diyerek, bu işin biraz da sabır gerektirdiğini vurgulamak isterim. İstanbul’un bir günde alınmadığı gibi, sizin de bir gün içerisinde binlerce takipçiniz olmayacaktır.
Eğer olabileceğini söyleyenler olursa da itibar etmeyin çünkü bunu botlarla yapacaklardır ve böylece kalitesiz bir takipçi kitlesi anlamına gelir. Herhangi bir işlevi olmayan ve bir işe de yaramayan bir takipçi kitlenizin olması, Tweeter’da size hiçbir şey kazandırmayacaktır. Bu şekilde arzu ettiğiniz hedeflere de asla ulaşamazsınız. Bu adımdan sonra sıra oranı 1,4 seviyesinin üzerine çıkartmaktır.
Bunun Önemi Nedir?
Daha öncede bahsetmiş olmama rağmen Tweeter kullanan insanların genel psikolojisini çözmeniz açısından çok önemli olduğundan, bir kez daha açıklayacağım.
Tweeter kullananlar, yeni bir kullanıcının takipçileri olduğunu fark ettiğinde bir takım noktalara dikkat eder ki bunların ilki; profilinizde resim olmasıdır. Profil resimsiz bir hesap, sizin arkadaşınız ya da yakın bir akrabanız olmadığı müddetçe insanların ilgisini çekmeyecektir. Bunun için profilinize resim koyun ve ikinci önemli konu olan tweet kalitesine odaklanın.
Her zaman ilgi çeken tweetler okunur ve yazdığınız tweetler insanların ilgi alanlarıyla alakalıysa şansınız da büyük oranda yükselir. Bunun için daha önce, belirlenen amaç doğrultusunda hareket etmek için ayrı bir Tweeter hesabı açmanın ne kadar önemli olduğunu anlatmıştım.
Bir başka önemi olan etken de, takip edilen kişi sayısı ve takipçi sayısı arasındaki farktır. Aradaki farkın yüksekliği yani kişinin az kişiyi takip ederken çok fazla takipçinin olması, ünlü olmasa dahi kişinin hızlı bir biçimde popülerlik kazanması anlamına gelmektedir.
Sokakta yürürken ünlü bir kişinin sizinle selamlaştığını hayal edin, siz de o kişiye hemen cevap verme ihtiyacı hissetmez misiniz? Selam vermenin de ötesinde, hemen sohbeti koyulaştırmak dahi istersiniz. Bu aşamada tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Tweeter’da da yüksek takipçi sayısı olan kişiler sizi takip etmeye başladığında, ünlü kişiyle selamlaşmak gibi sizin de bu kişiyi takip etmeye başlamanız yararlı olacaktır.
Bu arada takip edilen kişi sayısının çok az olması her zaman da iyidir demek istemiyorum. Kasıtlı olarak yalnızca birkaç kişiyi takip eden ve çok takip ediliyormuş imajı yaratan kişiler, pek de samimi olmayacaktır. Her insanın olduğu gibi sizin de ilgilendiğiniz konularda takip ettiğiniz insanlar olması gerekmez mi? Evet, şimdide işin can alıcı kısmına geldik.

Unfollow(Takip bırakma) zamanını doğru ayarlama

Yukarıda da bahsettiğim gibi mevcut 2000 limitinden ötürü takip edeceğiniz yeni insanlar için yer açmanız lazım. Otomatik takibe yer açmak için sizi takip etmeyi bırakan kişileri Unfollow(takip bırakma) yapmalısınız. Bu programı muhteşem yapan da işte bu özelliktir. İnsanları otomatik bir biçimde takip edebilen bu program, aynı zamanda sizi takip etmeyenleri de algılayarak otomatik olarak unfollow yapabiliyor.
Wait 3 days for a user to follow you back before Unfollowing them yani “Kullanıcıların unfollow etmek için beni takip etmelerini 3 gün boyunca bekle” bölümü işaretleyerek bunu yapabilirsiniz. Size tavsiyem, programda standart olarak çıkan 3 günlük süresi aynı şekilde bırakmanız.
Zamanı kısaltmanız agresif bir tutum sergilemenize ve fark edenlerin bu durumdan hoşlanmamasına neden olabilir. Zamanı uzatmanız durumundaysa, değerli vaktinizi bekleyerek boşa harcamış olursunuz. Unutmamak gerekir ki, bazen kişilerin takip edildiklerini anlaması, birkaç gün sürebilir.
Üst bölümde bulunan “Automation On” bölümünü de açık tutmayı unutmayın!

Diğer Unfollow(Takip Bırakma) Ayarları

İşi Manuel hale getirmemesi açısından “Send Unfollow Now” seçeneğini kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Buna ihtiyacımız yok çünkü biz herhangi bir şey yapmadan koltuğumuzda rahat bir şekilde otururken programımızın otomatik bir şekilde kendi kendine işleri halletmesini istiyoruz.

Maximum Unfollows to Send per Day(Günlük Azami Unfollow Etme Sayısı)

Bu rakamı genel olarak 700-800 olarak kullanıyorum ama bazı arkadaşım 900 olarak da kullanıyor. Yine bir Twitter efsanesi olan çok fazla unfollow yapmanın olumsuz etkiler yarattığına dair olan söylentilerin hiçbirine inanmıyorum.
Şuana kadar ne böyle bir olumsuzluk yaşamış bulunmaktayım ne de çevremdeki insanlardan bu tarz bir şey duydum. Böyle bir şey varsa da, bu durum bizi bağlamayacaktır zira kullandığımız programla bizi takip etmeyi bırakanları bizlerde saniyesinde unfollow etmiyoruz ve 3 gün süre veriyoruz. Bunun için tavsiye ettiğim sayıyı tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

Time Delay Between Unfollows(Unfollow Etme Sıklığı)

Unfollow gönderme aralığınızı belirleyen bu bölümde, Tweetadder sizi takipten vazgeçenleri otomatik şekilde bırakır. Şayet 1-2 tane hesabı aynı anda kullanıyorsanız bu bölümdeki ayarı 5-7 dakika yapmanızda fayda var. Ancak 2’den fazla hesabı aynı anda yönetiyorsanız, 1-3 dakika gibi bir ayarlama yaparsanız daha da iyi olur.

Stop Following Users When Following to Follower Ratio Reaches

Burayı işaretleyin çünkü takip ettiğimiz kişi sayısının takipçilerimizin altında tutmak istiyoruz. Yani eğer bizim takipçi sayımız 5 bin civarındaysa ve biz de 5 bin kişiyi takip ediyorsak, bu durum kimsenin dikkatini çekmeyeceğimiz anlamına gelir. Ünlü ve önemli kişilerin genellikle 300-400 kişiyi takip ediyor olmasına rağmen binlerce insan tarafından takip edildiğini unutmayın.

Who to Unfollow

Bu bölümde açılacak seçeneklerde “Geri dönüş yapılmayan tüm takiplerimi iptal et”(Unfollow any nonreciprocal follows) bölümünü işaretleyin. Bu sizin avantajınızadır çünkü Tweeteradder kullanarak yalnızca takip etmeyen kişileri takip etme demenizin bir anlamı olmayacaktır.

Diğer Yararlı Özellikler

Tweet Search Bölümünü Kullanın

Bu bölümü kullanmanın size sağlayacağı avantaj, şayet elinizde olan bir ürünle ilgili tweet yazıyorsanız, o ürünle ilgilenen insanlara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Örneğin; kariyer planlama konusunda uzmansanız ve bu konuyla ilgili kullanıcılara ulaşmak istiyorsanız, “işten atıldım, işe başlıyorum, insan kaynakları” gibi kelimeleri arayabilirsiniz.
Kendiniz zamanla bu konu üzerinde çalışarak doğru kelimeleri kullanmayı öğrenebilirsiniz. Sizin konunuzla ilgilenen insanları takip etmenizin, sizin de daha kolay takip edilmenizi sağlayacağını unutmayın. Automation On yapmayı unutmayın.

Tweets Bölümünü Kullanın

Daha önce üzerinde çalıştığınız ve yazdığınız tweetlerin kayıt edilerek otomatik olarak günlük bir biçimde yazılmasını sağlayan bu bölümde, spam olarak algılanmamak için günde 2 defadan fazla yapmamaya dikkat edin.

Black&White List

Bu kısım önemlidir, dikkat etmenizi öneririm. Rekabet içerisinde olduğunuz kişilerin, artık görüşmediğiniz arkadaşlarınızın ya da eski sevgililerinizin de Tweeter hesabı olabileceğinden, Kara Liste(Black List) ile ilgili kişileri takip etmemeniz sağlanır. Bu insanların hesaplarını Kara Listeye girerek, takip edilmemelerini sağlarsınız. Böylece işinizin otomatik bir şekilde devam etmenizi kolayca sağlamış olursunuz.
Beyaz Liste(White List) her ne olursa olsun, her zaman takip etmeye devam edeceğiniz iş hayatındaki önemli bir kişi ya da yakın ilgili olduğunuz kişiler için kullanılır. Program, ilgili kişilerin sizi takip etmemesi durumunda da takip etmekten vazgeçmemenizi sağlar.
Tweetadder’ı 24 saat açık bırakın
Bilgisayarınızın açık olduğu her zaman, programında arka planda çalışmaya devam etmesini sağlayın. Böylece siz dışarıda arkadaşlarınızla vakit geçirirken, uyurken, yemek yerken ya da diğer günlük işlerinizi hallederken program sürekli olarak çalışır ve size bilgisayar başına geldiğinizde yeni takipçiler kazandığınızı görmenin mutluluğunu yaşatır.
İlk zamanlarda takipçi sayınızın daha yavaş arttığı görmeniz muhtemel olmasına rağmen bu durumun kısa süre içerisinde değişeceğinden ve ilerleyen günlerde çok hızlı bir atış sürecine gireceğinizden emin olabilirsiniz. Ancak ilgili olduğunuz konu ya da iş ile alakalı tweetler yazmadı da unutmayın.
Takipçilerinizin sonuç itibarıyla yazdıklarınızı okumak ve yeni şeyler öğrenmek için sizi takip ettiğini de aklınızdan çıkartmayın. Günde birkaç tane tweet girmedikten sonra da Tweeter’da hesabınızın olmasının ne anlamı var ki?  

Pekâlâ, Tweeter nasıl daha da aktif bir şekilde kullanılır? Neden Tweeter’da daha aktif olunması gerekir?

Bu sorunu cevabı; Tweeter’ın size, mevcut işinizde ya da ulaşma amacında olduğunuz hedeflerinize büyük yardımı dokunan bir platform haline dönüşebilir. Örneğin; işinde uzman olan birçok insan, Tweeter üzerinden insanların akıllarına giriyor ve “eğer bu konuda herhangi bir ihtiyacın olursa, bu işte uzman kişi benim” imajı oluşturuyor.
Yüksek takipçi rakamlarına ulaştığınızda Tweeter, kullanması çok daha basit bir hale dönüşen ve düşüncelerinizi binlerce kişiye ulaştırmanızı sağlayan bir araç haline dönüşür. Böylece sahip olabileceğiniz fırsatları bir düşünün. Bunun üzerinde bir de pazarladığınız ya da sahibi olduğunuz şirketin ürünlerinin yüz binlerce insana ulaştığını tahmin edin…
Yeni dünya düzeni olarak lanse edilen de zaten budur. Burada size sunulan eğitim paketiyle, bu işi kolay bir biçimde yapmanızı sağlayacak bilgiye ulaşacaksınız. Oldukça yüksek takipçi sayılarına ulaşan insanların bunu nasıl yapabildiği üzerine hiç fikir yürüttünüz mü? Çoğu zaman daha önce adını dahi duymadığınız insanların binlerce takipçisi olduğunu görebilirsiniz…
Bu işin en güzel tarafı da, bu kadar geniş takipçi kitlesine her zaman ihtiyacı olan birçok insan ve marka olmasıdır.
İlerleyen zamanlarda yazacağım yeni bir makalede, size bu programı kullanarak nasıl daha hızlı bir biçimde Tweeter takipçilerinizi arttırabileceğinizden bahsedeceğim.
Takip eden günlerde sizlere farklı bir sayfada bu programı elde ettikten sonra harcadığınız parayı nasıl kat ve kat geri kazanacağınızı çok basit bir formül ile açıklayacağım. Evden ve çevrenizdeki insanlardan iyi bir kazanç elde etmenizi sağlayan bu programla, evinizde oturduğunuz yerden ya da mobil cihazınızdan yalnızca günde birkaç saat Tweeter kullanarak ayda 1500 lira civarında bir para kazanmanız mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder